Logo-retina

За b:hip

Bhip Europe е данска компанија во приватна сопственост. Нашиот деловен модел е директна продажба и ние сме среќни и горди што можеме ексклузивно да го понудиме асортиманот на производи на MOL&B преку нашата мрежа на дистрибутери во Европа. Ако сакате да контактирате со некој од нашите дистрибутери во ваша близина, ве молиме не двоумете се да нè контактирате!

Прочитајте повеќе за b:hip Europe овде