eye-cream

HIGH PERFORMANCE EYE CREAM

Кремот за очи на Mol&B е лесен и свеж, разладувачки крем за очи што ја навлажнува и штити осетливата кожа околу очите, има ефект на зацврстување и помага да се намали надуеноста, брчките и брчките од мимики. Има текстура на лесен гел крем и содржи хранливо органско масло од семе од шипка, Aldavine TM 5X кој ги елиминира темните кругови и спречува надуеност и Dragosine ®, кој ја стимулира синтезата на колаген. Исто така содржи Gatuline® In-Tense за да ја зголеми цврстината на кожата и да ја врати младешката мазна структура на кожата со ефект на полнач. Mol&B кремот за очи лесно се впива во кожата и помага да се намалат темните кругови и брчките од мимики, ја прави областа околу очите помазна, посвежа и помладешка. Одговара на сите типови кожа.

Погледнете ги другите наши производи

Gentle Skin Cleanser

GENTLE SKIN CLEANSER

Nourishing Cream

NOURISHING FACE SERUM

Refreshing Skin Toner

REFRESHING SKIN TONER