MOL&B_Visible Facelift

VISIBLE FACELIFT Instant Lifting Gel Cream

Mol&B Видлив лифтинг за лице е исклучително ефикасен крем против стареење со брз лифтинг ефект којшто создава помлад изглед и ја зголемува виталноста на кожата. Содржи Gatuline® In-Tense и Gatuline® Expression – активни природни екстракти од билки кои ги намалуваат најочигледните знаци на стареење и ги блокираат мускулните контракции на лицето.

Кожата е видливо поцврста, брчките и брчките од мимики се измазнети, а контурите на лицето се затегнати како кај лифтинг на лице. Лицето веднаш изгледа многу позатегнато и помазно. Дополнително, ефектот се зголемува со секојдневно користење и резултатот е помазна, порелаксирана кожа. Освен тоа, Видлив лифтинг за лице е збогатен со навлажнувачко и хранливо органско ладно цедено масло од семе од шипка коешто бргу се апсорбира во кожата. Одговара на сите типови кожа..

Погледнете ги другите наши производи

MOL&B_Multi Funct Anti-Aging

MULTI-FUNCTIONAL ANTI-AGING Facial Cream

MOL&B_Intense Multi Funct Body Oil

Intense Multi-functional BODY & FACE OIL

MOL&B_Multi Funct Regenerating

MULTI-FUNCTIONAL REGENERATING FACIAL CREAM